Ciągle przepalajace sie żarówki O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • berecik01
    Classic
    • 2013
    • 2

mój rejon na szczęście grad ominął, ale lało do rana, a burza była taka, że w nocy się człowiek budził (a mnie nie łatwo w środku nocy obudzić :diabelski_usmiech) - chwilami było jasno jak w dzień :|
  • maxio
    Classic
    • 2011
    • 15

Witam !

może ktos z forumowiczow mial podobny problem. Otóz , ostatnimi czasy bardzo czesto ( raz na tydzień) przepalaja sie zarówki oświetlenia tablicy rejestracyjnej oraz nie działaja kierunki na krzyż z przodu prawy i z tyłu lewy.jest to wkurzajace bo przy okazji przepalonych żarówek automatycznie nie działa alarm z centralnym zamkiem albo klimatyzacja :? .

pozdrawiam
    Czarna turbo torpeda

Komentarz

• boogoo
      Ambiente
      • 2012
      • 239

Wiadomo ogółem,że powodem nadmiernego przepalania się żarówek w aucie jest słaba masa żarówki.Poszukaj skąd idzie i popraw...
      Następna będzie panamera....????
      Bo trzeba leczyć przyczyny, a nie skutki...

Komentarz

• maxio
        Classic
        • 2011
        • 15

Zamieszczone przez boogoo
        Wiadomo ogółem,że powodem nadmiernego przepalania się żarówek w aucie jest słaba masa żarówki.Poszukaj skąd idzie i popraw...
        Dzisiaj była proba wymiany żarówek i okazalo sie ,ze żarówki sa dobre ale nie świeca. Chodzi o żarowki oświetlenia tablicy rejesrtr. i pary kierunkowskazów z przodu i z tyłu ale po przeciwnych stronach. Ja mysle ,ze to moze byc wina alarmu gdyz ,wraz z tymi objawami niedomaga alarm .
        Czarna turbo torpeda

Komentarz

Pracuję...